Wat is Fit & Flexx

Fit & Flexx is de persoonlijke fitness voor een aangepast, sportief en gezond fitnesstraject. Train in onze gezellige Lokerse fitness met deskundige coaches en begeleiding op maat.

Wat maakt ons anders?

Fitness is niet saai en langdradig bij ons. Bij Fit & Flexx wandel je binnen met een kant-en-klaar plan en wandel je na 30 minuten tevreden buiten. Zo wordt fitnessen echt nuttig zonder tijdrovend te zijn. Dat maken wij allemaal mogelijk met onze deskundige trainers en hoogtechnologische toestellen.

Hoe doen we dat dan concreet? Maak kennis met eGym cirkel. Dit is het paradepaardje van Fit & Flexx. Tijdens dit programma begin je aan een toestel, connecteer met je persoonlijke chip, hierdoor kent het toestel jouw profiel en past het zich aan, aan jou. Het toestel geeft het tempo en de zwaarte aan. Na je oefeningen ga je naar het volgende toestel. Dit doe je in een cirkel, vandaar de naam eGym cirkel. Zo ben je een halfuur aan het werk, op een correcte, effectieve manier. Daarnaast heeft Fit & Flexx nog tal van programma’s die allemaal op maat zijn.

BEKIJK ONZE FOTOGALERIJ
Seated Row Fit & Flexx
E-gym Fit & FlexxEgymFit & Flexx loopband

Fit & Flexx zelf ervaren?

Werk onder begeleiding van onze bewegingscoaches in een unieke omgeving aan je sportdoelen.

IK WIL EEN PROEFSESSIE