Over Fit & Flexx

Fit & Flexx is de persoonlijke fitness voor een aangepast, sportief en gezond fitnesstraject. Train in onze gezellige Lokerse fitness met deskundige coaches en begeleiding op maat.

Bekijk abonnementen

Wat maakt ons anders

Een kant-en-klaar plan

Fitness is niet saai en langdradig bij ons. Bij Fit & Flexx wandel je binnen met een kant-en-klaar plan en wandel je na 30 minuten tevreden buiten. Zo wordt fitnessen echt nuttig zonder tijdrovend te zijn. Dat maken wij allemaal mogelijk met onze deskundige trainers en hoogtechnologische toestellen.

Bekijk de voordelen

eGym cirkel

Ons paradepaardje

Hoe doen we dat dan concreet? Maak kennis met eGym cirkel. Dit is het paradepaardje van Fit & Flexx. Tijdens dit programma begin je aan een toestel, connecteer met je persoonlijke chip, hierdoor kent het toestel jouw profiel en past het zich aan, aan jou. Het toestel geeft het tempo en de zwaarte aan. Na je oefeningen ga je naar het volgende toestel. Dit doe je in een cirkel, vandaar de naam eGym cirkel. Zo ben je een halfuur aan het werk, op een correcte, effectieve manier. Daarnaast heeft Fit & Flexx nog tal van programma’s die allemaal op maat zijn.

Bekijk ons aanbod

Voordelen

Een kenmerk van de huidige tijd is dat we teveel zitten en dat is niet goed voor onze gezondheid. Wij helpen de gevolgen van een sedentaire levensstijl tegen te gaan. We zetten graag alle voordelen van Fit & Flexx voor je op een rij.

1

Kleinschalige rustige fitness

2

Persoonlijke aanpak

3

Hoogtechnologische toestellen

4

Interactieve toestellen helpen je
de oefening correct uitvoeren

5

Opvolging van je vooruitgang

6

Ruim aanbod aan oefeningen

7

Analyse van je huidige fitheid

8

Een beter en gezonder leven!