Ons aanbod

Fitness op mensenmaat

Fit & Flexx biedt je altijd de juiste ondersteuning. Wij streven naar een volledige service op maat. Onze fitness bevindt zich in Lokeren en is erg gezellig. Wij kiezen voor een persoonlijke aangename fitnessruimte op mensenmaat.

eGym

Maak kennis met de eGym-cirkel. Het gaat over volautomatische toestellen, wat er voor zorgt dat fitnessleden echt niets fout kunnen doen. De trainer stelt eenmaal alle toestellen in en al je persoonlijke gegevens, zoals de zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Doordat de toestellen zijn aangesloten op het internet zijn de trainers in staat om samen met jou al jouw sportactiviteiten te plannen en analyseren. Resultaatgericht werken wordt een fluitje van een cent, en dat in 30 minuten!

Interactieve cardio

Fit & Flexx gebruikt Virtual Active om leuke cardiotraining te voorzien, ja het kan! Virtual Active is een reeks volledig interactieve cardiotrainingen met videobeelden van bioscoopkwaliteit.

De hellingshoek van loopband wordt aangepast aan het terrein dat wordt getoond in de video. Bij de Ascent trainer, fietsen, elliptische toestellen wordt het weerstandsniveau aangepast aan het terrein in de video. Het geeft een unieke fitnesservaring.

Oh ja, op onze cardiotoestellen hoef je natuurlijk je favoriete TV programma niet te missen. Het nieuws bekijken en ondertussen aan de conditie werken, een ideale combinatie.

Fit & Flexx interactieve cardio

Flexx

Wij gebruiken flexx, een stretchingmethode om je spieren helemaal los te krijgen op een correcte en gezonde manier. Flexx is bijzonder goed voor de ruggengraat.

In-trinity

In-trinity is een training die bestaat uit core stability, strength, yoga en pilatesprogramma’s. Onze trainers kunnen een eigen workout samenstellen voor meer variatie en uitdaging binnen ons 30 minuten concept. Voor meer balans, lenigheid en kracht.

Spinning

Bij Fit & Flexx doe je aan spinning op de IC7 Indoor Cycle. Ook hier gaan we voor fitness en begeleiding op maat. De trainingsgegevens van de fiets worden aan de fietser weergegeven via het gepatenteerde Coach By Color® training console – een geheel zelf aangevoerde console die op een levendige manier de gebruikers Wattrate® (vermogen) of hartslag aan hen laat zien in vijf verschillende kleurzones. Op die manier communiceert de fiets met de sporter.

LignaVita

Je kunt bij ons ook terecht voor LignaVita voedingsproducten. Het is een lekker en gemakkelijk eiwitdieet boordevol vitaminen en mineralen. Hanne Troonbeeckx is alvast fan!

Body Analyzer

Voor je begint aan sporten heb je best wat inzicht over hoe jouw lichaam in elkaar zit. Onze Body Analyzer meet onder andere de exacte vet- en spierpercentage in verschillende lichaamsdelen (romp, armen en benen) en het viscerale vet (orgaanvet). Met de juiste info kunnen wij je persoonlijk begeleiden.

Fit & Flexx zelf ervaren?

Werk onder begeleiding van onze bewegingscoaches in een unieke omgeving aan je sportdoelen.

IK WIL EEN PROEFSESSIE